Dispositivos e acessórios
Gluten-free Vegan Lasagne
Preparação 40min
Total 2h 20min
8 portions
Ingredientes
Breadcrumbs
-
gluten-free bread stale, torn in pieces80 g
-
garlic clove1
-
fresh parsley leaves only, to taste3 - 4 sprigs
Bolognese Sauce
-
garlic clove1
-
onions quartered200 g
-
carrots peeled, cut in pieces (2 cm)300 g
-
olive oil30 g
-
sweet paprika1 tsp
-
tinned chopped tomatoes800 g
-
soya mince125 g
-
water100 g
-
tomato purée90 g
-
raisins (opcional)60 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
dried oregano1 tsp
-
dried basil1 ½ tsp
-
ground cinnamon1 pinch
Buckwheat Pasta
-
buckwheat flour350 g
-
water180 g
-
fine sea salt¼ tsp
Vegan Béchamel Sauce
-
soya milk750 g
-
cornflour50 g
-
olive oil10 g
-
ground nutmeg1 pinch
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
553 mg
Proteína
19 g
Energia
1588 kJ /
379.5 kcal
Gordura
8.3 g
Fibra
11.6 g
Gordura saturada
1.1 g
Hidratos de carbono
60.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Free From
76 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Vegan Spiralized Zucchini Pasta
Nenhuma avaliação
Mushroom Wellington, Mushroom Gravy, Crispy New Potatoes and Maple-glazed Carrots
3h 20min
Almond Vegetable Crumble
7h
Vegan Butter
2h
Vegan Pepperoni
5h 10min
Vegan moussaka
1h 50min
Vegan gravy
40min
Vegan Parmesan
15min
Sweet Potato and Butter Bean Falafel Flatbreads with Broad Bean Houmous
50min
Vegan Wild Mushroom and Cavolo Nero Lasagne with Walnut Rocket Pesto
2h
Cashew, Mushroom and Chestnut Sausages with Root Veg Mash and Chilli Sauce
1h 30min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50min