Dispositivos e acessórios
Golden Beet Gazpacho
Preparação 10min
Total 50min
4 portions
Ingredientes
-
water40 oz
-
golden beets, raw trimmed and cleaned40 oz
-
yellow bell pepper3 oz
-
garlic cloves2
-
shallot½ oz
-
½ oz white wine vinegar, e.g. Spanish Oloroso, cavasherry vinegar e.g. Spanish Oloroso, cava½ oz
-
extra virgin olive oil e.g. Colavita, Pompeian, plus extra to serve4 oz
-
salt to taste1 ½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
cold water to desired consistency13 - 14 oz
-
Manchego cheese to taste4 oz
-
fresh parsley leaves to garnish
-
croutons to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1417 mg
Proteína
11.1 g
Energia
2051.6 kJ /
490.3 kcal
Gordura
37.2 g
Fibra
8.4 g
Gordura saturada
9.8 g
Hidratos de carbono
31.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Step into Spring
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Broccoli Red Lentil Soup
25min
Heirloom Tomato Gazpacho
1h 10min
Butternut and Cashew Curry with Black Rice
1h 15min
Kale Quinoa Green Goddess Salad (Bill Yosses)
1h 20min
White Bean and Pumpkin Soup
35min
Shiitake Mushroom Soup with Burdock Root
35min
Mushroom and Wild Rice Soup
30min
Smoky Black Bean Soup
35min
Tuscan White Bean Stew
1h
Butternut Squash Ravioli Soup
35min
Spring Garden Minestrone Soup
50min
Risotto with Spinach and Peas
30min