![Golden Beet Gazpacho Golden Beet Gazpacho](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6a91a1aa01d9e46dc5cf5566672dbc59/Derivates/7b406073fdf1793d2a9e493d92192f0e12c1ecc3.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 40 oz water
- 40 oz golden beets, raw, trimmed and cleaned
- 3 oz yellow bell pepper
- 2 garlic cloves
- ½ oz shallot
-
½
oz sherry vinegar, e.g. Spanish Oloroso, cava
ou ½ oz white wine vinegar - 4 oz extra virgin olive oil, e.g. Colavita, Pompeian, plus extra to serve
- 1 ½ tsp salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper
- 13 - 14 oz cold water, to desired consistency
- 4 oz Manchego cheese, to taste
- fresh parsley leaves, to garnish
- croutons, to serve
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2051.6 kJ / 490.3 kcal
- Proteína
- 11.1 g
- Hidratos de carbono
- 31.2 g
- Gordura
- 37.2 g
- Gordura saturada
- 9.8 g
- Fibra
- 8.4 g
- Sódio
- 1417 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Hummus
10min
Sweet Potato Curry with Broccoli
30min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 Min
Lentil Salad
35min
Fennel, Orange and Cherry Salad
10min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45min
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
15min
Spaghetti Squash with Chilies, Lime and Dukkah
1ч. 5 мин.
Radicchio and Fennel Salad with Orange Balsamic Vinaigrette
40min
Steamed Asparagus
35min