Dispositivos e acessórios
Pita Bread with Smoked Salmon and Truffle Honey Sauce
Preparação 30min
Total 1h 30min
32 pieces
Ingredientes
Pita bread
-
fresh milk190 g
-
dried instant yeast11 g
-
bread flour320 g
-
salt1 pinch
Truffle sour cream sauce
-
sour cream200 g
-
truffle oil15 g
-
honey25 g
Truffle honey sauce
-
honey100 g
-
truffle oil50 g
Assembly
-
smoked salmon32 slices
-
fresh black truffles finely chopped2
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 piece
Proteína
2 g
Energia
359 kJ /
86 kcal
Gordura
4 g
Fibra
0 g
Hidratos de carbono
10 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
World Cuisine by Chef Koen Vessies
10 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Plank Grilled Pesto Salmon with Mushroom Orzotto
Nenhuma avaliação
Five-spice duck with mushrooms, Asian vegetables and rice
1h 5min
Charcoal Bread
2h 35min
Sambal Matah (Balinese Sambal)
20min
Dave Barbaro's spiced pork sausages
40min
Apple Lime Vinaigrette
5min
Mala Bakkwa
4h 35min
Pasta with chicken, mushrooms and green beans
40min
Gruyerè and black olive breads (Olivettes)
1h 40min
Tomato Ketchup
1h 15min
Thai-style Prawn Broth, Spiced Apples
1h 15min
Tex-mex burger
4h 25min