Dispositivos e acessórios
Lemon Myrtle Baklava (Mark Olive)
Preparação 25min
Total 3h 20min
20 portions
Ingredientes
-
sugar450 g
-
lemon myrtle leaves20
-
macadamia nuts500 g
-
honey600 g
-
ghee plus extra to grease180 g
-
freshly squeezed lemon juice60 g
-
filo pastry300 g
-
ground lemon myrtle1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
75.4 mg
Proteína
3.2 g
Energia
2066.6 kJ /
493.9 kcal
Gordura
28.9 g
Fibra
2.5 g
Gordura saturada
8.4 g
Hidratos de carbono
58.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Chef favourites
57 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Mini carrot and almond cakes
1h 25min
Coconut poached chicken salad (Thermomix® Cutter, TM6)
45min
Vegetarian sausage rolls with spelt pastry
1h 40min
Smokey Liptauer Canapes (Diabetes)
40min
Honey semifreddo with warm figs and walnuts (Diabetes)
6h 15min
Quick grated pickle - demo (Thermomix® Cutter)
Nenhuma avaliação
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter)
15min
Gwinganna pumpkin and seed porridge
25h 20min
Green onion flatbreads
55min
Prawn and saffron arancini
25h
Coconut-lime rice pudding with caramelised pineapple
45min
Energy breakfast bars
40min