
Dispositivos e acessórios
Patatas Bravas with Aioli
Preparação 20min
Total 1h 15min
4 portions
Ingredientes
-
sunflower oil250 g
-
garlic cloves4
-
Dijon mustard½ tsp
-
aquafaba (tinned chickpea liquid)3 Tbsp
-
apple cider vinegar1 Tbsp
-
salt plus ½ tsp, or to taste1 pinch
-
red onions quartered60 g
-
olive oil10 g
-
fresh red chilli halved, deseeded if desired, cut in pieces1
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
water100 g
-
ground cayenne pepper1 pinch
-
smoked paprika1 pinch
-
floury potatoes peeled, cut in pieces (2-3 cm)800 - 850 g
Nutrição por 1 portion
Energia
360.7 kcal /
1508 kJ
Proteína
5.7 g
Gordura
19.4 g
Hidratos de carbono
43.6 g
Fibra
6.3 g
Gordura saturada
2.6 g
Sódio
329.8 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Plant-based Around the World
15 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda