Dispositivos e acessórios
Patatas Bravas with Aioli
Preparação 20min
Total 1h 15min
4 portions
Ingredientes
-
sunflower oil250 g
-
garlic cloves4
-
Dijon mustard½ tsp
-
aquafaba (tinned chickpea liquid)3 Tbsp
-
apple cider vinegar1 Tbsp
-
salt plus ½ tsp, or to taste1 pinch
-
red onions quartered60 g
-
olive oil10 g
-
fresh red chilli halved, deseeded if desired, cut in pieces1
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
water100 g
-
ground cayenne pepper1 pinch
-
smoked paprika1 pinch
-
floury potatoes peeled, cut in pieces (2-3 cm)800 - 850 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
329.8 mg
Proteína
5.7 g
Energia
1508 kJ /
360.7 kcal
Gordura
19.4 g
Fibra
6.3 g
Gordura saturada
2.6 g
Hidratos de carbono
43.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Plant-based Around the World
15 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Risotto pomodori with burrata
30min
Festive Camembert Wreath
1h 50min
Saffron Quinoa with Baked Chicken in Red Pepper and Tomato Sauce
1h
Pasta with Spring Greens and Parmesan Bread Crumbs
45min
Pasta alla Nerano
40min
Italian Ditalini Vegetable Soup
40min
Black Bean and Avocado Wrap
15min
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2h 5min
Butternut Squash, Courgette and Chorizo Soup
30min
Sausage and Fennel Orzotto
50min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30min
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25min