![Italian Ditalini Vegetable Soup (TM5) Italian Ditalini Vegetable Soup (TM5)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/28dad98b67cc01c890ddfa52e6f0a52e/Derivates/a5b39689f242d67255785b61c00f4f14a165ab51.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 120 g celery stalks
- 150 g white cabbage, thickest part of core removed, cut in 1-2 wedges that fit in feeder
- 120 g carrot
- 100 g Parmesan cheese, cut in pieces that fit in feeder
- 30 g olive oil
- 150 g onions, quartered
- 400 g tinned chopped tomatoes
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
ou 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 150 g tomato passata
- 1 Tbsp dried oregano
- 1 tsp sugar
- ¼ - ½ tsp fine sea salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper
- ½ - 1 tsp chilli powder, to taste
- 800 g water
- 80 g dried ditalini pasta
- 1 Tbsp extra virgin olive oil, for drizzling
- 1 Tbsp fresh parsley leaves, finely sliced
- bread, toasted, for serving
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 975 kJ / 233 kcal
- Proteína
- 10 g
- Hidratos de carbono
- 23 g
- Gordura
- 12 g
- Gordura saturada
- 4 g
- Fibra
- 3.9 g
- Sódio
- 427 mg
Receitas alternativas
Creamy tomato soup
30 min
Pasta alla Nerano
40 Min
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
45 Min
Grisons Barley Soup
55 Min
Spaghetti Carbonara
25 Min
Chilli Con Carne
35 min
Grab and Go Breakfast Wrap
30 min
Turkey Breast, Vegetable Salad and Chimichurri Mayo
1 Std. 15 Min
Italian Ditalini Vegetable Soup (TM6)
40 Min
Guinness® Bread
1 Std. 45 Min
Spanish Tortilla
1 Std.
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50 Min