Dispositivos e acessórios
Orange and Pear Pavlova (TM5)
Preparação 35min
Total 5h
8 portions
Ingredientes
Pavlova
-
sugar230 g
-
cornflour30 g
-
egg whites from medium eggs, at room temperature4
-
fine sea salt1 pinch
-
cream of tartar½ tsp
-
freshly squeezed lemon juice1 Tbsp
Steamed Pears
-
pears ripe but firm, unpeeled, halved vertically250 g
-
water300 g
-
star anise2
-
cinnamon stick1
-
caster sugar20 g
-
orange large, freshly squeezed juice only1
Assembly
-
double cream, cold (see tip)whipping cream cold (see tip)400 g
-
flaked almonds, toasted to taste1 - 2 Tbsp
-
chocolate shavings (dark)1 Tbsp
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
61 mg
Proteína
4 g
Energia
1484 kJ /
355 kcal
Gordura
20 g
Fibra
1.9 g
Gordura saturada
12 g
Hidratos de carbono
43 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix Cutter (TM5)
27 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Layered Salmon and Avocado Terrine
3h 35min
Pastéis de Nata (Custard Pastries)
55min
Red Wine-poached Pears with Crème Anglaise
1h 45min
Apple and Blackcurrant Pie
2h
Lime Yoghurt Mousse with Strawberry Coulis
2h 15min
Orange and Pear Pavlova
5h
Mixed Berries Pavlova Stack
5h 30min
Lemon, Lime and Ginger Tart
6h 20min
Nectarine Tart with Hazelnut Frangipane
50min
Hollandaise Sauce
15min
Tarte au Citron Reconstructed
50min
Herb Butter Flatbreads
35min