Dispositivos e acessórios
Pumpkin Soup, Seasonal Mushrooms and Truffle
Preparação 10min
Total 1h 25min
2 portions
Ingredientes
Toasted Linseeds
-
golden linseeds15 g
-
rapeseed oil10 g
Pumpkin Soup
-
water500 g
-
pumpkin peeled, diced (4 cm)300 g
-
coarse salt flakes2 pinches
-
banana shallot halved1
-
rapeseed oil20 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
garlic (approx. 2 cloves)10 g
-
liquid vegetable stock150 g
-
coarse salt flakes3 g
Finalisation
-
mixed fresh mushrooms120 g
-
rapeseed oil20 g
-
unsalted butter diced20 g
-
sherry vinegar15 g
-
cooked chestnuts, peeled, for gratingblack truffle, fresh (opcional) for grating
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
763.6 mg
Proteína
6 g
Energia
1756.4 kJ /
419.8 kcal
Gordura
36.7 g
Fibra
4.6 g
Gordura saturada
7.5 g
Hidratos de carbono
21.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Simon Rogan
9 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Lasagne-style Courgette Bake (TM5)
Nenhuma avaliação
Salmon Rillette, Onion Chutney, Toasted Sourdough
1h 25min
Almond Vegetable Crumble
7h
Porcini Mushroom Risotto
35min
Steamed Duck Dumplings with Sticky Plum Dipping Sauce
2h 15min
Pea and Mint Soup
20min
Versatile Smooth Soup
45min
Broccoli and stilton soup
30min
Creamy Mushroom Soup
20min
Creamy Pea Soup with Serrano Chips
30min
Beetroot Soup, Horseradish Dumplings
1h 15min
Broccoli Cream Soup with Croutons
1h