Dispositivos e acessórios
Pickled red onions (Thermomix® Cutter)
Preparação 20min
Total 1h 50min
6 portions
Ingredientes
-
red onions (approx. 240 g), cut into halves2
-
boiling water
-
apple cider vinegar150 g
-
caster sugar50 g
-
sea salt2 tsp
-
water100 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
630.8 mg
Proteína
0.5 g
Energia
226.6 kJ /
54.2 kcal
Gordura
0 g
Fibra
0.7 g
Gordura saturada
0 g
Hidratos de carbono
12.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Pickled red onions (Thermomix® Cutter, using modes)
1h 50min
Sticky pork ribs with cheesy coleslaw (Thermomix®️ Cutter, TM6)
26h 15min
Laksa paste (Noni Jenkins)
10min
Quark with pickled radish (Thermomix® Cutter, using modes)
4h 35min
Pickled cabbage salad (Thermomix® Cutter, using modes)
10min
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter)
5min
Quick grated pickle (Thermomix® Cutter)
5min
Sweet cucumber pickle (Thermomix® Cutter)
48h 20min
Basic kimchi
144h 20min
Mojito mocktail
5min
Brinjal (eggplant pickle)
1h 30min
Cauliflower hash browns with sauteed mushrooms (Noni Jenkins)
40min