![Mini banoffee bombe Alaskas Mini banoffee bombe Alaskas](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/8a31ce69d5c29fba43a0fa6c79c24551/Derivates/eb6eada77e5350f0662c2efee30d76383c74cd0b.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Banana ice cream
- 5 ripe bananas (approx. 500 g), cut into pieces 3 cm pieces and frozen
- 50 g dark chocolate, broken into small pieces
- 2 tsp vanilla bean paste
- 50 g thickened cream
- 300 g tinned caramel (see Tips)
- 12 plain biscuits, of choice, trimmed (7 cm - see Tips)
Meringue
- 220 g caster sugar
- 4 egg whites
- 1 pinch cream of tartar
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2489.7 kJ / 595.1 kcal
- Proteína
- 10.7 g
- Hidratos de carbono
- 90.4 g
- Gordura
- 21.8 g
- Gordura saturada
- 7.5 g
- Fibra
- 3.2 g
- Sódio
- 635.8 mg
Receitas alternativas
Gluten free lamingtons
1 Std. 30 Min
Antonio Bachour: Chocolate Caramel Pudding Tarts (Metric)
6u. 10min
Gail Kordic's Caramel oranges with sabayon (TM6)
50 min
Caramel chocolate mousse cake (TM6, Kirsten Tibballs)
28 godz.
Gluten-free cinnamon doughnuts
25 min
Burnt mandarin bavarois with mandarin syrup
24h 30min
Custard horns
1 Std. 45 Min
The Great Aussie "bite"
8h 35 min
Gluten free birthday sponge cake
1h 10 min
Traditional gluten free French vanilla canelé
49 Std. 5 Min
Pavlova
6 Std.
Home-style sponge cake
2h 30 min