Dispositivos e acessórios
Mini banoffee bombe Alaskas
Preparação 20min
Total 24h 30min
12 portions
Ingredientes
Banana ice cream
-
ripe bananas (approx. 500 g), cut into pieces 3 cm pieces and frozen5
-
vanilla bean paste2 tsp
-
thickened cream50 g
-
dark chocolate broken into small pieces50 g
-
plain biscuits of choice, trimmed (7 cm - see Tips)12
-
tinned caramel (see Tips)300 g
Meringue
-
egg whites4
-
cream of tartar1 pinch
-
caster sugar180 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
635.8 mg
Proteína
10.7 g
Energia
2435.8 kJ /
582.2 kcal
Gordura
21.8 g
Fibra
3.2 g
Gordura saturada
7.5 g
Hidratos de carbono
87.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sweet Christmas
25 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Spiralized Apple Cake
1h 20min
Cherry pickin' gelato
4h 35min
Mini chocolate cakes
50min
Meringue Easter Nests
3h 20min
Pineapple carpaccio and strawberry sorbet (Thermomix® Cutter, using modes)
20min
Victoria sponge cake
1h 20min
Classic chocolate fudge
3h 10min
Spooky shortbread fingers
1h 50min
Garlic and herb butter
10min
Katsu chicken with cauliflower rice and pickled salad
55min
Mini lemon curd tarts
2h 20min
Magnolia Kitchen red velvet cakes with vanilla cream cheese icing
1h 15min