Dispositivos e acessórios
Korean Glass Noodles with Stir Fried Vegetables (TM5)
Preparação 30min
Total 1h 45min
4 portions
Ingredientes
-
rice vermicelli (Korean style, see tip)120 g
-
dried shiitake mushrooms5 g
-
water plus extra for cooking noodles2000 g
-
caster sugar3 tsp
-
ground black pepper¾ tsp
-
light soy sauce3 Tbsp
-
toasted sesame oil4 Tbsp
-
beef fillet steak cut in thin strips (approx. 1 cm x 5 cm)300 g
-
carrots cut in lengths (5 cm)200 g
-
onion halved150 g
-
fresh button mushrooms150 g
-
medium eggs2
-
fine sea salt plus ½ tsp2 pinches
-
fresh spinach leaves150 g
-
garlic cloves4
-
vegetable oil20 g
-
sesame seeds, toasted for sprinkling
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
969.9 mg
Proteína
24.8 g
Energia
2317.3 kJ /
553.8 kcal
Gordura
32.8 g
Fibra
4.1 g
Gordura saturada
8.1 g
Hidratos de carbono
41 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Slicing and Grating (TM5)
44 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Three-milk Cake
2h
Lemonade
5min
Chicken Stew in Tomato and Onion Sauce
1h 35min
Pea, Cherry Tomato and Feta Wraps
10min
Lemon Rice
15min
Macadamia Tahini Spread
5min
Chickpea Soup (Revithia)
1h 40min
Avocado and Banana Ice Cream
6h 15min
Sesame Chicken Mee Sua
40min
Orange Zest Infusion
25min
Bundt Cake
1h
Ginisang ampalaya (Sautéed bitter gourd)
20min