Versões compatíveis
Japanese crab salad (kani salad) (Thermomix® Cutter)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 250 g carrot, peeled and trimmed
- 1 cucumber (approx. 400 g), unpeeled, ends removed, halved lengthwise
- 200 g surimi stick
- 150 g canned corn kernels, drained
- 1 piece lemon peel
- 100 g mayonnaise or Kewpie mayonnaise
- 2 tbsp toasted sesame seeds
- 20 g soy sauce
- 10 g mirin
- 30 g freshly squeezed lemon juice
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1384.2 kJ / 330.8 kcal
- Proteína
- 11.2 g
- Hidratos de carbono
- 21.2 g
- Gordura
- 23.1 g
- Gordura saturada
- 3.2 g
- Fibra
- 3.5 g
- Sódio
- 548.8 mg
Receitas alternativas
Sticky pork belly with jasmine rice
1h
Pork fillet with chilli and coconut relish (Diabetes)
45 min
Speedy Chicken coleslaw salad (Thermomix®️ Cutter, TM6)
40 Min
Japanese crab salad (kani salad) (Thermomix® Cutter, TM6)
15min
San bei ji (three cup chicken,TM6)
35min
The best ricotta gnocchi
3 godz. 45 min
Soy Chicken with Bok Choy
40 Min
Thai pork with green mango salad (Diabetes)
45 min
Buffalo Chicken Spring Rolls
1h 30 min
Beetroot and lamb flatbreads with tahini yoghurt (Diabetes)
1 Std. 10 Min
Pulled chicken tortillas (Diabetes)
40 Min
Swedish meatballs and mash
50min