Dispositivos e acessórios
Beetroot and lamb flatbreads with tahini yoghurt (Diabetes)
Preparação 20min
Total 1h 10min
4 portions
Ingredientes
Flatbreads
-
plain flour150 g
-
wholemeal plain flour80 g
-
water150 g
-
extra virgin olive oil15 g
-
red onion180 g
-
garlic cloves5
-
lamb mince lean (see Tips)200 g
-
ground cumin3 tsp
-
dried chilli flakes½ tsp
-
beetroot peeled and thinly sliced200 g
-
cherry tomatoes cut into halves250 g
Tahini yoghurt
-
natural yoghurt high protein (see Tips)140 g
-
tahini35 g
-
garlic cloves2
-
lemon juice20 g
-
ground cumin1 tsp
-
fresh mint leaves only2 sprigs
-
fresh coriander leaves only2 sprigs
-
ground black pepper to season
Dificuldade
fácil
Nutrição por 4 portions
Sódio
425 mg
Proteína
90 g
Energia
7630 kJ /
1830 kcal
Gordura
63 g
Fibra
41 g
Gordura saturada
14 g
Hidratos de carbono
206 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix® Cooking for Diabetes
72 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Roast potatoes with gremolata (peeler)
1h 20min
Crispy rice chicken salad with satay sauce
1h
Bruschetta with white bean purée and gremolata
15min
Lasagne with fresh spinach pasta
2h 20min
Lamb tikka with spicy eggplant
35min
Sticky pork ribs with cheesy coleslaw (Thermomix®️ Cutter, TM6)
26h 15min
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
1h 5min
Fast lamb curry with chickpea and cauliflower rice (Diabetes)
25min
Chicken laksa
30min
Chilli and cheese nachos
35min
Greek-style meatballs with warm veg salad (Noni Jenkins)
40min
Souvlaki lamb couscous salad
25min