Dispositivos e acessórios
Polenta porridge with roast rhubarb and sweet dukkah (Diabetes)
Preparação 10min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
hazelnuts20 g
-
shelled pistachios25 g
-
sesame seeds1 tbsp
-
coriander seeds3 tsp
-
brown sugar2 ½ tsp
-
ground cinnamon¾ tsp
-
ground cardamom¾ tsp
-
full cream milk625 g
-
coconut milk reduced fat125 g
-
honey90 g
-
water250 g
-
polenta white110 g
-
rhubarb trimmed and cut into 5 cm pieces300 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
74.3 mg
Proteína
11.8 g
Energia
1692.5 kJ /
405 kcal
Gordura
16.3 g
Fibra
5.3 g
Gordura saturada
6.3 g
Hidratos de carbono
50.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix® Cooking for Diabetes
72 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Warm satay bowl
1h 10min
Green Goddess Salad
10min
Quick Gochujang (Korean chilli paste)
10min
Beetroot curls salad with goat cheese and walnuts
15min
Zoodles with Bolognese Sauce
40min
Layered veggie-loaded pesto pasta
30min
Vegan potato and onion bake (Thermomix® Cutter)
1h 30min
Pear and blue cheese salad with hazelnuts (Thermomix® Cutter)
15min
Vegetable pizza (Thermomix® Cutter)
1h 40min
Berry and polenta porridge
20min
Eggplant and tomato breakfast hash with crispy tempeh
40min
Honey soy tofu with steamed rice
40min