Versões compatíveis
Vegan potato and onion bake (Thermomix® Cutter)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 250 g raw cashews
- 500 g filtered water
- 1 tsp stock paste (see Tips)
- 1 tsp paprika, plus extra to sprinkle (optional)
- ½ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 1 tbsp nutritional yeast (see Tips)
- 30 g extra virgin olive oil
- 3 brown onions (approx. 540 g), cut into quarters
- 3 garlic cloves
- 1200 g potatoes, peeled and cut in pieces that fit through feeder tube
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1468.1 kJ / 350.9 kcal
- Proteína
- 10.4 g
- Hidratos de carbono
- 41.3 g
- Gordura
- 17.8 g
- Gordura saturada
- 3.1 g
- Fibra
- 5.7 g
- Sódio
- 166.4 mg
Receitas alternativas
Plant-based béchamel sauce
10min
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30min
Vegetarian sausage rolls with spelt pastry
1 Std. 40 Min
Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter)
30min
Butternut Queso (Matthew Kenney)
5h 15 min
Chevre (Matthew Kenney)
22h 5min
Burmese chickpea tofu with spicy dipping sauce
1h 30min
Sunflower and nori filling
3h 10min
Buckwheat and mushroom quiche
29 Std. 20 Min
Zucchini cheddar slice
45 Min
Broccoli stem falafel
25h 40min
Dairy free béchamel
10min