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Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Creamy coconut raita
- 1 continental cucumber cut into pieces (approx. 4 cm)
- 1 garlic clove
- 1 spring onion/shallot trimmed and cut into thirds
- 5 sprigs fresh mint leaves only
- 200 g coconut yoghurt (see Tips)
- 50 g filtered water
- 1 tbsp lemon juice
- ½ tsp sugar
- 1 - 2 pinches salt to taste
- 1 tbsp extra virgin olive oil
Tandoori portobellos
- 100 g extra virgin olive oil plus extra for greasing
- 2 tbsp lime juice
- 2 tsp chilli powder
- 2 tsp ground cinnamon
- 2 tsp cumin seeds
- 4 whole cloves
- 2 tsp coriander seeds
- 1 black cardamom pod (optional - see Tips)
- ½ tsp ground turmeric
- 20 g tomato paste
- 5 cm piece fresh ginger peeled and cut into slices
- 4 garlic cloves
- 1 tsp salt to taste
- 100 g coconut yoghurt (see Tips)
- 8 fresh portobello mushrooms
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 921.1 kcal / 3868.7 kJ
- Proteína
- 8.9 g
- Gordura
- 89.8 g
- Hidratos de carbono
- 16.4 g
- Fibra
- 14.6 g
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