
Dispositivos e acessórios
Green bread and mushrooms (Diabetes)
Preparação 10min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
ham salt reduced lean50 g
-
eggs4
-
full cream milk120 g
-
fresh baby spinach leaves60 g
-
spring onions/green onions cut into pieces4
-
seeded wholemeal bread (40 g each), thick (seeTips)4 slices
-
extra virgin olive oil spray
-
fresh portobello mushrooms (460 g), large4
-
Dijon mustard2 tsp
-
sweet paprika to taste
-
ground black pepper to taste
-
fresh flat-leaf parsley chopped, to serve2 tbsp
Nutrição por 1 portion
Energia
365 kcal /
1525 kJ
Proteína
22.5 g
Gordura
15.5 g
Hidratos de carbono
30.5 g
Fibra
6 g
Gordura saturada
3.8 g
Sódio
265 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Thermomix® Cooking for Diabetes
72 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia