Dispositivos e acessórios
Beetroot Carpaccio
Preparação 15min
Total 20min
4 portions
Ingredientes
-
beetroots small, peeled (see tips)300 g
-
courgettes cut in pieces (5 cm long)250 g
-
fresh mozzarella drained, cut in pieces250 g
-
extra virgin olive oil for drizzling
-
coarse salt flakes or to taste1 pinch
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
fresh basil leaves torn, for garnishing
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
455.4 mg
Proteína
15.8 g
Energia
963.9 kJ /
230.4 kcal
Gordura
14.4 g
Fibra
2.7 g
Gordura saturada
8.3 g
Hidratos de carbono
10.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix® Cutter Welcome Booklet
21 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Sun-Dried Tomato Tapenade
15min
Bruschetta with White Bean Purée and Gremolata - Bruschetta con crema di fagioli bianchi e gremolata
20min
Avocado and Basil Dressing
10min
Pickled red onions (Thermomix® Cutter)
1h 50min
Demo Recipe - Isaac
1h
Plum Clafoutis (TM6)
1h 15min
Cucumber Salad with Dill and Sour Cream Dressing
10min
Bulgur Wheat
35min
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10min
Turmeric wellness shot
5min
Broccoli, red peppers and pine nuts salad
10min