Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Soaking
- 200 g raw cashews (see Tips)
- 1 tsp salt
- filtered water, for soaking
Beetroot dip
- 500 g beetroot (approx. 3 beetroots), peeled and cut into pieces (approx. 3 cm)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 2 tbsp extra virgin olive oil, plus extra for covering dip
- 1 garlic clove
- 2 dairy free probiotic capsules, contents only (see Tips)
- Nutrição
- por 660 g
- Energia
- 6546.7 kJ / 1564.7 kcal
- Proteína
- 44.6 g
- Hidratos de carbono
- 109.5 g
- Gordura
- 115.6 g
- Gordura saturada
- 19.8 g
- Fibra
- 20.7 g
- Sódio
- 2740.9 mg
Receitas alternativas
Pearl barley risotto with asparagus
1h 5min
Green quinoa breakfast bowl (Post-natal)
35min
Pumpkin hommus with green dippers (Toddlers and beyond)
50min
Beetroot ketchup
1h 15min
Nut and seed butter
10min
Apricot and carrot bliss balls
1 Std. 20 Min
Rosemary and sea salt crackers
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Hommus dip
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Simple gluten free herb gravy
20min
Buckwheat and date bliss balls
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Honey poached pears with chocolate sauce and nut crumble
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15min