Dispositivos e acessórios
Honey semifreddo with warm figs and walnuts (Diabetes)
Preparação 15min
Total 6h 15min
8 portions
Ingredientes
-
icing sugar30 g
-
eggs separated2
-
honey plus 1 tbsp extra to drizzle20 g
-
thickened cream40 g
-
natural yoghurt high protein (see Tips)280 g
-
ground cinnamon½ tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
-
fresh figs cut into quarters4
-
walnuts roughly chopped2 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
41.9 mg
Proteína
4.4 g
Energia
548.8 kJ /
131.3 kcal
Gordura
6.6 g
Fibra
1.1 g
Gordura saturada
2.6 g
Hidratos de carbono
13.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix® Cooking for Diabetes
72 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Beef Rendang
1h 35min
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4h
Cacao and buckwheat crêpes, orange and rhubarb (Diabetes)
40min
Sweet and spicy beef short ribs with polenta
4h 25min
Fish cakes with beurre blanc sauce
1h
Fish with herb tahini sauce & quinoa cauli tabbouleh
35min
Nourish bowl (Diabetes)
55min
Pumpkin tahini smash
40min
Tomahawk steak with porcini mustard rub
1h 50min
Sous vide salmon with greens (Diabetes, TM6)
1h 35min
Spinach and leek frittata
40min
Crispy smashed potato salad with whipped feta
1h 35min