Dispositivos e acessórios
Thai red chicken curry
Preparação 15min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
Thai red curry paste80 - 100 g
-
coconut milk400 g
-
canned bamboo shoots cut into slices220 g
-
cornflour2 tbsp
-
fresh kaffir lime leaves3
-
skinless chicken thigh fillets cut into slices (1 x 6 cm)600 g
-
palm sugar or light brown sugar30 g
-
fish sauce2 tbsp
-
frozen green peas100 g
-
broccoli cut into florets100 - 200 g
-
fresh Thai basil leaves only, to taste20
-
fresh long red chilli cut into thin slices, for garnishing
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1158.9 mg
Proteína
34.9 g
Energia
2015.3 kJ /
479.8 kcal
Gordura
30.1 g
Fibra
8.8 g
Gordura saturada
16 g
Hidratos de carbono
14.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Easy satay chicken
40min
Butter chicken
55min
Chilli con carne
45min
Sri Lankan red beef curry
1h 40min
Thai red curry paste
15min
Thai beef salad
1h 20min
Thai red pork curry
35min
Mongolian lamb hot pot
3h 25min
Quick massaman beef curry
40min
Thai chilli chicken and basil
30min
Creamy coconut chicken curry
30min
Thai green chicken curry
30min