Dispositivos e acessórios
Rose Harissa
Preparação 10min
Total 20min
530 g
Ingredientes
-
dried chillies mixed (see Tips)80 g
-
boiling water to soak500 g
-
coriander seeds2 tbsp
-
cumin seeds2 tsp
-
caraway seeds1 tsp
-
ground paprika2 tsp
-
garlic cloves5
-
olive oil100 g
-
tomato paste20 g
-
fresh tomatoes diced180 g
-
rose petals dried1 tbsp
-
sugar2 tsp
-
sea salt1 tsp
-
freshly squeezed lemon juice60 g
-
apple cider vinegar60 g
-
rose water10 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 530 g
Sódio
1991.8 mg
Proteína
15.8 g
Energia
5529 kJ /
1321.5 kcal
Gordura
117.1 g
Fibra
31.8 g
Gordura saturada
16.7 g
Hidratos de carbono
80.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Ciabatta olive sticks
2h 5min
Singapore Laksa
55min
Mushroom Stock Paste
1h 35min
Thai cucumber salad (Thermomix® Cutter, using modes)
15min
Chilli crunch (TM6)
30min
Beetroot carpaccio (Thermomix® Cutter)
Nenhuma avaliação
Broccoli stem falafel
25h 40min
Ras el hanout
10min
Cardamom and lime syrup cake
1h 35min
Corn chips with salsa roja
1h 20min
Cheat's chicken shoyu ramen
40min
Fresh tomato salsa (Pico de gallo)
15min