Dispositivos e acessórios
Balinese-style Minced Chicken Satay with Pickled Vegetables (TM5)
Preparação 40min
Total 1h 20min
4 portions
Ingredientes
Pickled Vegetables (Sambal Kecap)
-
desiccated coconut70 g
-
water, hot130 g
-
carrots quartered lengthways250 g
-
echalion shallots (approx. 3 shallots), halved lengthways if large150 g
-
lime juice, freshly squeezed50 g
-
ground black pepper1 tsp
-
kecap manis (see tip)60 g
-
fresh chillies deseeded if desired, thinly sliced2
Chicken Satay (Sate Lilit Bali)
-
macadamia nuts5
-
fresh galangal (opcional) peeled, sliced (2 mm)1 cm
-
ground turmeric1 tsp
-
fresh chillies deseeded if desired, cut in pieces2
-
echalion shallots halved200 g
-
garlic cloves2
-
ground cloves¼ tsp
-
ground coriander2 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
ground nutmeg1 pinch
-
sunflower oil30 g
-
fresh makrut lime leaves thinly sliced3
-
caster sugarbrown sugar2 Tbsp
-
fine sea salt1 tsp
-
chicken mince (see tip)500 g
-
fresh lemon grass 16 leaves separated (see tips)2 - 3
-
fresh coriander leaves only3 sprigs
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
1567.6 mg
Proteína
30.7 g
Energia
2468.5 kJ /
590 kcal
Gordura
31 g
Fibra
12.7 g
Gordura saturada
13.7 g
Hidratos de carbono
54.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Slicing and Grating (TM5)
44 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Miso Soup
40min
Habanero Salsa
10min
Paella
1h
Creamy Tagliatelle with Squash, Scamorza and Pecorino
45min
Cuban-Spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30min
Ginger Fried Rice
15min
Cheat's Sriracha Sauce
168h 30min
Anne Tesconi's Chicken roulade all'Italiana
1h 25min
Cocktail Tropical with rum and passion fruit
15min
Spiced meatball soup (Bakso)
2h 25min
Suya Beef Skewers
45min
Prawn Biryani
1h 15min