Versões compatíveis
Balinese-style Minced Chicken Satay with Pickled Vegetables (TM5)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Pickled Vegetables (Sambal Kecap)
- 70 g desiccated coconut
- 130 g water, hot
- 250 g carrots, quartered lengthways
- 150 g echalion shallots (approx. 3 shallots), halved lengthways if large
- 50 g lime juice, freshly squeezed
- 1 tsp ground black pepper
- 60 g kecap manis (see tip)
- 2 fresh chillies, deseeded if desired, thinly sliced
Chicken Satay (Sate Lilit Bali)
- 5 macadamia nuts
- 1 cm fresh galangal, peeled, sliced (2 mm) (opcional)
- 1 tsp ground turmeric
- 2 fresh chillies, deseeded if desired, cut in pieces
- 200 g echalion shallots, halved
- 2 garlic cloves
- ¼ tsp ground cloves
- 2 tsp ground coriander
- 1 tsp ground black pepper
- 1 pinch ground nutmeg
- 30 g sunflower oil
- 3 fresh makrut lime leaves, thinly sliced
-
2
Tbsp brown sugar
ou caster sugar - 1 tsp fine sea salt
- 500 g chicken mince (see tip)
- 2 - 3 fresh lemon grass, 16 leaves separated (see tips)
- 3 sprigs fresh coriander, leaves only
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2468.5 kJ / 590 kcal
- Proteína
- 30.7 g
- Hidratos de carbono
- 54.7 g
- Gordura
- 31 g
- Gordura saturada
- 13.7 g
- Fibra
- 12.7 g
- Sódio
- 1567.6 mg
Receitas alternativas
Chiang Mai noodles
25min
Lamb Meatballs
45 Min
Super Green Pasta (Darren Robertson)
30 Min
Beef and cashew nut yellow curry
25min
Potato Curry Soup
35min
Sweet Potato Fritters with Greek Yoghurt, Smoked Salmon and Chives (TM5)
Nenhuma avaliação
Thai Curry Noodles
25min
Chicken laksa
30 Min
Tandoori chicken pizza
1 Std. 30 Min
Yellow Curry noodle soup
20min
Quick chicken tikka masala
35min
Tandoori chicken wraps
50min