Dispositivos e acessórios
Sushi Waffles
Preparação 40min
Total 1h 30min
4 pieces
Ingredientes
-
sushi rice400 g
-
water875 g
-
oil for brushing waffle maker
-
crème fraîche400 g
-
wasabi paste to taste15 - 30 g
-
lime juice, freshly squeezed plus extra for drizzling10 g
-
honey10 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground white pepper2 pinches
-
salmon fillet, fresh, skinless cut in thin slices (see tip)250 g
-
tuna, sashimi grade250 g
-
prawns, cooked16
-
mango, ripe cut in thin slices1
-
avocado cut in thin slices1
-
cucumber (cut in long strips lengthways with a vegetable peeler)8 slices
-
lime cut in wedges1
-
salmon roe8 tsp
-
nori seaweed crumbled1
-
sesame seeds black and white, for sprinkling
-
sriracha sauce for sprinkling
-
lime juice, freshly squeezed for drizzling
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
670.5 mg
Proteína
40.5 g
Energia
3711.9 kJ /
887.2 kcal
Gordura
34.9 g
Fibra
4.4 g
Gordura saturada
14.7 g
Hidratos de carbono
103.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
#FoodGoals
7 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Vegan Porridge with Fruits and Cinnamon
15min
Lamb Chops with Ratatouille, Beans and Potato Gratin
1h 25min
Croquembouche with Orange Custard and Dark Chocolate
Nenhuma avaliação
Radish Carpaccio with Cod
Nenhuma avaliação
Fennel Salad with Orange and Pine Nuts
20min
Lamb Rump with Pommes Anna and Aubergine Purée
2h
Frozen Yoghurt Bark
6h 10min
Japanese crab salad (kani salad) (Thermomix® Cutter)
15min
Migas with Padrón Peppers
30min
Black Spaghetti with Prawns and Parmesan Sauce
45min
Beef Stew in Bread Bowls
6h 30min
Boeuf Bourguignon
11h 25min