![Lamb Rump with Pommes Anna and Aubergine Purée Lamb Rump with Pommes Anna and Aubergine Purée](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/722a4e786f8749b733c109b0e9709c26/Derivates/65c8e7150acad3279a60023f5549797669498374.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 2 lamb rump steaks (approx. 250 g each, see tip)
- 1 tsp fine sea salt, plus 2 pinches and extra to taste
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 600 g aubergines (approx. 2 large), quartered or cut in pieces that fit through feeder
- 800 g floury potatoes, (e.g. King Edward, Maris Piper), peeled, cut into pieces that fit through feeder
- 2 Tbsp extra virgin olive oil
- ½ tsp cumin seeds
- 75 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
- 2 tsp dried herbes de Provence, homemade (see tip)
- 1600 g water
- 1 tsp vinegar (see tip)
- ⅛ tsp xanthan gum (see tip)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 3249.3 kJ / 776.6 kcal
- Proteína
- 26.2 g
- Hidratos de carbono
- 44.5 g
- Gordura
- 55.8 g
- Gordura saturada
- 25.5 g
- Fibra
- 9.2 g
- Sódio
- 759 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Mango frozen yogurt
5 Min
Crushed ice
5 Min
Oven Baked Vegetable Crisps (TM5)
1 Std. 45 Min
Peeling Turmeric (Metric)
5 Min
Antonio Bachour: Lemon Basil Tarts (Metric)
3 Std. 45 Min
Sous-Vide Beef Cheeks, Mashed Potatoes and Spinach
12 godz. 45 min
Honeycomb butter
10 Min
Pork and porcini roulade
5h 15min
Angolan chicken peanut stew with maize meal porridge (Muamba de ginguba com galinha e funge)
1 Std. 10 Min
Dirty Rice
1 Std. 5 Min
Sichuan spaghetti
50 Min
Jamaican Chocolate with Frothed Milk
10 Min