
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 1 fresh long red chilli trimmed and cut into halves
- 20 g peanut oil
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 carrot cut into cubes (5 mm - see Tips)
- 2 tsp dried onion flakes
- 1 tsp granulated garlic
- 1 nori sheet broken into pieces
- 1000 g boiling water
- 280 g dried quick-cooking noodles broken into pieces (see Tips)
- 50 g snow peas trimmed and sliced lengthways
- 20 g oyster sauce
- 20 g soy sauce
- 200 g firm tofu cut into pieces (3 cm)
- 120 g fresh bean sprouts to serve
- 2 sprigs fresh coriander leaves only, to serve
- 1 spring onion/green onion thinly sliced, to serve
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 489 kcal / 2045.7 kJ
- Proteína
- 18.3 g
- Gordura
- 23.8 g
- Hidratos de carbono
- 53.6 g
- Fibra
- 3.9 g
- Gordura saturada
- 5 g
- Sódio
- 969.5 mg
Receitas alternativas
Yellow Curry noodle soup
20min
Creamy miso mushroom udon
45min
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40min
Miso chicken noodle soup (Diabetes)
30min
Bean and broccoli fritters with mango salad (Diabetes)
25min
Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter)
30min
Crispy Korean tofu
1h 20min
Creamy vegetable rice
25min
Makrut lime fish curry with quinoa (Diabetes)
1h 35min
Mushroom and kale risotto
55min
Black bean chilli with guacamole and "corn chips" (Diabetes)
55min
Shredded chicken satay pad Thai (Noni Jenkins)
40min