Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 1 fresh long red chilli, trimmed and cut into halves
- 20 g peanut oil
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 carrot, cut into cubes (5 mm - see Tips)
- 2 tsp dried onion flakes
- 1 tsp granulated garlic
- 1 nori sheet, broken into pieces
- 1000 g boiling water
- 280 g dried quick-cooking noodles, broken into pieces (see Tips)
- 50 g snow peas, trimmed and sliced lengthways
- 20 g oyster sauce
- 20 g soy sauce
- 200 g firm tofu, cut into pieces (3 cm)
- 120 g fresh bean sprouts, to serve
- 2 sprigs fresh coriander, leaves only, to serve
- 1 spring onion/green onion, thinly sliced, to serve
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2045.7 kJ / 489 kcal
- Proteína
- 18.3 g
- Hidratos de carbono
- 53.6 g
- Gordura
- 23.8 g
- Gordura saturada
- 5 g
- Fibra
- 3.9 g
- Sódio
- 969.5 mg
Receitas alternativas
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40 Min
Super Green Pasta (Darren Robertson)
30 min
Mushroom and kale risotto
55min
Spinach and paneer curry (Diabetes)
50min
Tandoori paneer pizza
1 Std. 30 Min
Bean and broccoli fritters with mango salad (Diabetes)
25 min
Ricotta gnocchi alla sorrentina
55min
Sweet potato korma with crispy potato skins
55min
Miso chicken noodle soup (Diabetes)
30 min
Yellow Curry noodle soup
20 min
Traditional fried rice (Nasi Goreng Tek-Tek)
20 min
JJ's 2-step chicken curry
45 Min