Dispositivos e acessórios
Brandy snaps
Preparação 10min
Total 30min
10 pieces
Ingredientes
-
salted butter45 g
-
light brown sugar60 g
-
golden syrup60 g
-
ground ginger1 tsp
-
plain flour45 g
-
freshly squeezed lemon juice½ tsp
-
pouring (whipping) cream (see Tip)300 g
-
brandy (optional)½ tsp
-
icing sugar1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
35 mg
Proteína
1.6 g
Energia
708.1 kJ /
169.2 kcal
Gordura
10.4 g
Fibra
0.2 g
Gordura saturada
6.5 g
Hidratos de carbono
17.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Retro
15 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Curly fries with garlic sauce (Thermomix® Spiralizer, TM5)
45min
Little sticky date puddings with salted toffee sauce
50min
Salted caramel slice
2h 30min
Sweet cucumber pickle (Thermomix® Cutter)
48h 20min
Tomato relish
2h 10min
Piccalilli
720h 35min
Feijoa chutney
1h 15min
Christmas bakewell slice
1h 20min
Tear and share cinnamon scrolls with honey butter
50min
Chloe's caramel fudge
24h 30min
Cinnamon chocolate self-saucing pudding
1h 5min
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15min