Dispositivos e acessórios
Seeded pastry
Preparação 5min
Total 15min
460 g
Ingredientes
-
chia seeds20 g
-
sesame seeds20 g
-
pumpkin seeds20 g
-
psyllium husk20 g
-
coconut flour50 g
-
tapioca starch40 g
-
LSA (see Tip)30 g
-
sea salt½ tsp
-
eggs2
-
extra virgin olive oil30 g
-
water140 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 460 g
Sódio
1170.9 mg
Proteína
33.6 g
Energia
5195.8 kJ /
1241.8 kcal
Gordura
77.7 g
Fibra
52.1 g
Gordura saturada
19 g
Hidratos de carbono
108.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Pastry
21 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Steamed chocolate cake with whipped cream
1h 10min
Fudgy chocolate cake
50min
Creamy broccoli soup with crispy quinoa (Diabetes)
1h 5min
Cinnamon crumpets with autumn fruit (Diabetes)
20min
Polenta, mandarin and almond cake
2h 35min
Gwinganna polenta with vegetables
1h 10min
Mango pudding (Brendan Pang)
2h 15min
Pumpkin soup
30min
Banana cupcakes with peanut butter frosting
1h
Basic berry muffins
40min
Banana and oat mini muffins
40min
Better-for-you banana pancakes
30min