Dispositivos e acessórios
Lemon Ricotta Pasta with Chicken
Preparação 10min
Total 35min
8 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut into pieces2 oz
-
fresh parsley, leaves only3 sprigs
-
fresh basil leaves only, plus extra to garnish5 sprigs
-
garlic cloves2
-
whole black peppercorns¾ tsp
-
extra virgin olive oil1 oz
-
chicken breast fillet, boneless skinless diced (1 in)16 oz
-
salt1 tsp
-
chicken stock35 oz
-
dried penne pasta14 oz
-
ricotta cheese6 oz
-
lemon juice2 tsp
-
lemon sliced to garnish1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
524.5 mg
Proteína
23.1 g
Energia
1627 kJ /
388.9 kcal
Gordura
14 g
Fibra
1.9 g
Gordura saturada
4.8 g
Hidratos de carbono
41.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Must Have - Second Bowl & Blade Cover Accessories
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Mediterranean Chicken
35 min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 min
Lemon Garlic Chicken
30 min
Sticky Sesame Chicken
40 min
Peruvian Steak Bowl with Aji Verde
1 h
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45 min
Grape Jelly Sweet & Sour Meatballs
50 min
Tomato Basil Chicken Fettuccine
1 h
Chicken Avocado Gorditas
1 h
Chicken Thighs Pizzaiola Style
50 min
Marry Me Chicken
40 min
Turkey Taco Bowl
1 h