Florentine Meatballs and Linguine

Nenhuma avaliação
Preparação 20min
Total 1h 10min
6 portions

Ingredientes

Florentine Meatballs
  • fresh parsley leaves only
    10 sprigs
  • fresh baby spinach de-stemmed
    5 oz
  • garlic cloves divided
    4
  • milk
    2 oz
  • onion powder
    1 tbsp
  • oregano fresh or dried
    1 tsp
  • ground beef crumbled
    16 oz
  • grated Parmesan cheese
    1 oz
  • large egg
    1
  • bread crumbs
    3 oz
  • salt
    1 tsp
  • fresh ground black pepper
    ¼ tsp
  • yellow onions in pieces
    3 oz
  • extra virgin olive oil plus extra to grease
    2 oz
Pasta and Sauce
  • canned crushed tomatoes
    30 oz
  • salt
    1 tsp
  • sugar
    1 tsp
  • fresh basil leaves torn, divided
    8 - 10
  • water
    43 oz
  • spinach linguine, dried
    12 oz
    12 oz linguine
  • Parmesan cheese shaved, to garnish

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 portion

Proteína 21 g
Energia 2464 kJ / 589 kcal
Gordura 30 g
Fibra 6 g
Hidratos de carbono 60 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...