Dispositivos e acessórios
Rhubarb, orange and almond Cake
Preparação 10min
Total 1h 30min
8 slice
Ingredientes
-
rhubarb cut into pieces (2 cm)400 g
-
caster sugar200 g
-
raw almonds120 g
-
orange thin peelings of skin only and 50 g juice1
-
eggs2
-
baking powder½ tsp
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing150 g
-
self-raising flour100 g
-
flaked almonds25 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 slice
Sódio
193 mg
Proteína
7.4 g
Energia
1751.8 kJ /
418.7 kcal
Gordura
25.7 g
Fibra
3.9 g
Gordura saturada
10.8 g
Hidratos de carbono
43.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix® Sensor (Bread, cakes and more)
66 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Macadamia chocolate cookies
45min
Walnut and coffee cream muffin
55min
Thirty second whole orange cake
1h 15min
Edna's lemon curd teacake
40min
Orange yoghurt cake (Diabetes)
1h
Frangipane and apricot muffins
35min
Pistachio and lemon curd cake
1h 15min
Community fave brown rice salad
55min
Zucchini cheddar slice
45min
Ginger fluff
50min
Better banana cake
45min
Best ever carrot cake
1h 35min