![Beetroot, feta and spinach quiche Beetroot, feta and spinach quiche](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/EF06202B-5055-400D-ACF0-8FF425C099CC/Derivates/C4BDD435-DEF6-4C74-8985-F1254A01B900.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Pastry
- 200 g buckwheat groats
- 1 pinch salt
- 100 g unsalted butter, chilled and cut into pieces
- 45 g water
- plain flour, for dusting
Filling
- 100 g brown onion, cut into halves
- 1 garlic clove
- 250 g raw beetroot, peeled and cut into quarters
- 5 eggs
- 400 g full cream milk
- 1 - 2 pinches salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- 50 g fresh spinach leaves, torn into pieces
- 100 g feta cheese, cut into pieces (1 cm)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1323 kJ / 315 kcal
- Proteína
- 12.5 g
- Hidratos de carbono
- 23 g
- Gordura
- 18.6 g
- Gordura saturada
- 10.5 g
- Fibra
- 4.3 g
- Sódio
- 285.8 mg
Receitas alternativas
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40min
Ham and zucchini quiche
1h 45min
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1h 35min
Leek quiche
1u. 20min
Ricotta patties with chilli lime corn
1u. 20min
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
1h 15min
Zucchini tortillas with falafel
25小时 30 分钟
Smoked salmon slice
2u. 40min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1h 35min
Vegetarian quiche
1h 55min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1h 15min
Pumpkin tart
2u. 15min