BBQ Jackfruit Burritos

BBQ Jackfruit Burritos

3.7 20 avaliações
Preparação 15min
Total 45min
6 portions

Ingredientes

  • olive oil
    20 g
  • onions quartered
    200 g
  • garlic cloves
    4
  • tinned young jackfruit, in brine (approx. 2 x 560 g tins)
    500 g
  • brown sugar
    2 Tbsp
  • ground cayenne pepper
    1 ½ tsp
  • ground cumin
    1 tsp
  • garlic powder
    1 tsp
  • smoked salt
    ½ tsp
  • barbecue sauce (vegan)
    250 g
  • water
    600 g
  • white long grain rice
    100 g
  • raw cashew nuts
    140 g
  • sun-dried tomatoes in oil, drained
    100 g
  • chipotle paste
    2 Tbsp
  • apple cider vinegar
    2 tsp
  • smoked paprika
    1 tsp
  • fine sea salt
    1 ½ tsp
  • red cabbage cored, cut in pieces (5 cm)
    150 g
  • carrot peeled, cut in pieces (5 cm)
    70 g
  • fresh coriander leaves
    10 g
  • white wine vinegar
    ½ tsp
  • ground black pepper
    1 pinch
  • flour tortillas large
    6

Nutrição por 1 portion

Energia 618.9 kcal / 2589.6 kJ
Proteína 14 g
Gordura 18.9 g
Hidratos de carbono 104.6 g
Fibra 7.6 g
Gordura saturada 3 g
Sódio 2015.7 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...