Dispositivos e acessórios
Ricotta gnocchi alla sorrentina
Preparação 10min
Total 55min
6 portions
Ingredientes
-
brown onion50 g
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil30 g
-
tomato passata400 g
-
sugar1 tsp
-
sea salt1 ½ tsp
-
fresh basil leaves, plus extra to garnish5
-
water1700 g
-
gnocchi (see Tip)700 g
-
mozzarella torn200 g
-
Parmesan cheese grated60 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1256.3 mg
Proteína
17.5 g
Energia
1604.8 kJ /
383.6 kcal
Gordura
16.2 g
Fibra
4 g
Gordura saturada
7.1 g
Hidratos de carbono
42.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Creole jambalaya
1h
Quick and easy pork noodles
20min
Chilli with rice
50min
Chicken and avocado risoni salad
40min
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
35min
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4h
The best ricotta gnocchi
3h 45min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1h
Leek, chilli and chorizo sauce
40min
Tex-Mex chicken casserole
45min
Macaroni carbonara
30min
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35min