Dispositivos e acessórios
Ricotta gnocchi alla sorrentina
Preparação 10min
Total 55min
6 portions
Ingredientes
-
brown onion50 g
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil30 g
-
tomato passata400 g
-
sugar1 tsp
-
sea salt1 ½ tsp
-
fresh basil leaves, plus extra to garnish5
-
water1700 g
-
gnocchi (see Tip)700 g
-
mozzarella torn200 g
-
Parmesan cheese grated60 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1256.3 mg
Proteína
17.5 g
Energia
1604.8 kJ /
383.6 kcal
Gordura
16.2 g
Fibra
4 g
Gordura saturada
7.1 g
Hidratos de carbono
42.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Tex-Mex chicken casserole
45min
"Marry me" chicken pasta
35min
French onion pasta
45min
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
35min
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1h
Quick and easy pork noodles
20min
Chicken and risoni bake
1h 15min
Creamy "marry me" chicken pasta
30min
Filo chicken pie
45min
Risotto pomodori with burrata
30min
Crispy smashed potato salad with whipped feta
1h 35min