Dispositivos e acessórios
Baked Aubergine, Goat's Cheese and Tomato Ratatouille
Preparação 20min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
plum tomatoes200 g
-
aubergine washed, ends removed, halved lengthways160 g
-
fine sea salt plus ¼ tsp2 pinches
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)60 g
-
walnut halves25 g
-
garlic clove1
-
fresh basil leaves50 g
-
olive oil100 g
-
goat's cheese, soft thinly sliced200 g
-
dried oregano4 pinches
-
agave syruphoney50 g
-
white wine vinegar40 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
660.2 mg
Proteína
16.7 g
Energia
2157.4 kJ /
515.6 kcal
Gordura
43.5 g
Fibra
2.5 g
Gordura saturada
13.6 g
Hidratos de carbono
16.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Slicing and Grating
44 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Sweet Pepper Nachos with Guacamole
15min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1h 25min
Cranberry and Orange Cocktail
5min
Wraps with Sautéed Vegetables and Parsley Cream
45min
Courgette Salad with Parmesan and Sun-Dried Tomato Vinaigrette
15min
Brazilian-style Beetroot and Carrot Salad
30min
Shiitake Teriyaki Dippers
45min
Steamed Duck Dumplings with Sticky Plum Dipping Sauce
2h 15min
Frozen Champagne Jellies
4h 30min
Black Bean and Avocado Wrap
15min
Spinach with Chickpeas (Espinacas con Garbanzos)
30min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30min