Dispositivos e acessórios
Steamed Pork Patty with Salted Egg
Preparação 5min
Total 35min
5 portions
Ingredientes
-
lean pork fillets partially frozen, cut in cubes (1 cm)180 g
-
pork fat partially frozen, cut in cubes (1 cm)120 g
-
pickled cucumber cut in pieces80 g
-
homemade chicken stock powder¼ tsp
-
sesame oil plus extra for greasing1 tbsp
-
oyster sauce1 tbsp
-
tapioca starch¾ tsp
-
white pepper powder1 pinch
-
ice water5 tbsp
-
salted egg yolk2
-
water800 g
-
fresh coriander leaves only, to garnish1 sprig
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
18.7 g
Energia
1707.1 kJ /
408 kcal
Gordura
33.5 g
Fibra
0.2 g
Hidratos de carbono
3.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Oriental Pork Dishes
10 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Roasted Pork Belly with Leek Stir-Fry
45min
Chai Buey
1h 45min
Steamed Chicken with Dang Gui
1h 30min
Yam Rice
45min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3h 10min
Salted Fish Pork Belly
30min
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1h 10min
Summer seafood soup
45min
Spring onion pork ribs
1h
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min