Versões compatíveis
Steamed sticky rice with pork (Rice tube puddings)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Sweet chilli sauce
- 2 tbsp red chilli sauce
- 1 tbsp tomato ketchup
- 30 g sugar
- 100 g water
-
½
tsp potato starch
ou ½ tsp cornflour (starch)
Rice tube puddings
-
450
g white glutinous short-grain rice
ou 450 g white short-grain rice (e.g. sushi rice) - 50 g soy sauce
- 30 g sugar
- 1 pinch ground white pepper
- 200 g pork meat, lean, sinew free, cut in small strips (5 cm x 1 cm x 0.5 cm)
- 30 g oil
-
12 - 15
dried shiitake mushrooms (approx. 20 g), soaked to soften, cut in strips,
ou 20 g dried mushrooms, soaked to soften, cut in strips - 50 g dried small shrimp (opcional)
- 600 g water
- 5 sprigs fresh coriander, roughly chopped, to garnish
- 10 g peanuts, roasted, unsalted, roughly chopped, to garnish
- Nutrição
- por 1 cup
- Energia
- 1163 kJ / 278 kcal
- Proteína
- 12 g
- Hidratos de carbono
- 45 g
- Gordura
- 5 g
- Fibra
- 0 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Potato cakes
45 min
Chicken corn chowder, Broccoli terrines
1h 25min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45 min
Kimchi Pancakes (Hestan Cue™) Metric
50min
Ginger Garlic Paste
10 min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1h 5min
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1h 15min
Braised Trotters
1 Std. 10 Min
Fried Garlic Pork
50min
Greek Vegetables
1h
Easy Coddled Eggs
35min
Japanese Savory Egg Custard (Chawanmushi)
40 Min