Dispositivos e acessórios
Mushroom stock paste
Preparação 10min
Total 1h 35min
1200 g
Ingredientes
-
dried porcini mushrooms30 g
-
hot water400 g
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
brown onions (approx. 280 g), cut into quarters2
-
carrots (approx. 260 g), cut into pieces2
-
fresh mushrooms cut into slices250 g
-
balsamic vinegar50 g
-
dried shiitake mushrooms40 g
-
salt1 tbsp
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1200 g
Sódio
7120.2 mg
Proteína
18.7 g
Energia
2416.6 kJ /
577.6 kcal
Gordura
15.3 g
Fibra
18.5 g
Gordura saturada
2.5 g
Hidratos de carbono
105 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Peanut soba noodle wonton cups
40min
Pickled Mushrooms
6h 30min
Almond Milk (Metric)
1h 20min
Slow cooked chickpeas (TM6)
26h 5min
Wafu dressing
20min
Jam-filled sweet potato doughnuts
3h 10min
Cashew cheddar cheese
3h 10min
Soy bread with seeds
3h 50min
Rice crackers
55min
Chickpea sundal
6h 45min
Ice cream cookie bowls
6h 15min
Aglio olio e peperoncino
35min