
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 3 oz zucchini ends trimmed. If large, trimmed in a circular shape to fit the blade width
- 2 oz yellow squash ends trimmed. If large, trimmed in a circular shape to fit the blade width
- 5 oz carrots peeled, ends trimmed to fit the blade width
- 1 ½ oz extra virgin olive oil divided
- 3 garlic cloves thinly sliced
- 2 in. ginger peeled, thinly sliced
- 4 oz fresh shiitake mushrooms thinly sliced
- 1 tbsp Chinese five spice plus extra to season veggies, to taste
- 4 green onions trimmed, cut on bias
- 1 tsp salt to taste
- 8 oz skirt steak thinly sliced (¼ in.)
- 2 oz hoisin sauce
- 2 tsp sesame oil
- 5 oz fresh baby spinach
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 648.4 kcal / 2712.9 kJ
- Proteína
- 30 g
- Gordura
- 43.7 g
- Hidratos de carbono
- 36.3 g
- Fibra
- 8.4 g
- Gordura saturada
- 10.8 g
- Sódio
- 647.8 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Honey BBQ Chicken
1h 25min
Strawberries and Cream (TM6)
20min
Lemon and Parmesan Chicken with Zoodles
45min
Pickled Onions (TM6)
30min
Horchata
5min
Japanese crab salad (kani salad) (Thermomix® Cutter, TM6)
15min
Pulled Pork Burgers
4h 50min
Charcoal Bao Buns
2h
S'mores Dip
Nenhuma avaliação
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits
3h 40min
Green Bean Gremolata
25min
Steamed Chocolate Lava Cakes
2h 55min