Dispositivos e acessórios
Remoulade chicken with prosciutto potatoes
Preparação 15min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
Chicken and potatoes
-
garlic clove1
-
olive oil40 g
-
lemon juice (approx. 1 lemon)40 g
-
ground sweet paprika1 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
dried oregano1 tsp
-
chicken tenderloins (see Tips)500 - 600 g
-
hot water500 g
-
new baby potatoes unpeeled and cut into quarters400 - 500 g
-
pickled capers2 tbsp
-
prosciutto cut into bite-size pieces100 g
Salad with buttermilk dressing
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
buttermilk100 g
-
pickled gherkins (approx. 40 g), cut into halves2
-
mayonnaise (see Tips)100 g
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
baby cos lettuce trimmed and cut into wedges1 - 2
-
Parmesan cheese shaved, to serve (optional)
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
2869.8 mg
Proteína
35.5 g
Energia
3752.8 kJ /
893.5 kcal
Gordura
59 g
Fibra
5.8 g
Gordura saturada
10.2 g
Hidratos de carbono
53.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Meals in a Flash
91 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Chicken Caesar pasta salad
55min
Caprese hasselback chicken
40min
Pork cannelloni with vegetable sauce
1h
Tandoori chicken wraps
50min
Beef stroganoff
35min
Sticky sesame chicken
40min
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40min
Paprika chicken with sour cream sauce
1h 15min
Beef ragu
1h 25min
Sour cream and chicken enchiladas
1h 10min
Red pesto chicken salad (Skinnymixers)
35min
Sticky chicken
24h 35min