
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 20 g dried shiitake mushroom stems removed, cut into slices
- boiling water to soak
- 650 - 700 g skinless, boneless chicken thighs cut into pieces (4 cm)
- 40 g light soy sauce
- 50 g oyster sauce
- 20 g dark soy sauce
- 1 tsp ground white pepper
- 1 tsp sesame oil
- 3 garlic cloves
- 20 g fresh ginger cut into pieces (1-2 cm)
- 2 Chinese sausages (approx. 120 g), cut into slices
- 20 g vegetable oil
- 360 g water
- 30 g Shaoxing wine (optional)
- ½ tsp white sugar
- 350 g jasmine rice rinsed
- 1 - 2 sprigs spring onions/shallots sliced, to garnish
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 596.4 kcal / 2495.5 kJ
- Proteína
- 35.3 g
- Gordura
- 21.7 g
- Hidratos de carbono
- 61.2 g
- Fibra
- 1.5 g
- Gordura saturada
- 6.6 g
- Sódio
- 1239.4 mg
Receitas alternativas
San bei ji (three cup chicken,TM6)
35min
Pad kra pow
45min
Ginger Pork
25min
Ginger Sesame Oil Chicken Cubes
15min
Oil Free Honey Soy Chicken Cubes
15min
Honey BBQ Chicken
1h
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
45min
Ginger sesame oil chicken
25min
Dried Chilli Chicken with Potato
30min
Niu rou mian (beef noodles)
35min
Sticky pork belly with jasmine rice
1h
All-in-one chicken congee
35min