Versões compatíveis
Salmon Terrine with Peppered Crème Fraîche
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Salmon Terrine
- 25 g fresh dill, thick end of stalks removed
- 500 g fresh salmon fillets, skinless, cut in pieces (5-6 cm)
- 2 smoked trout fillets, halved (approx. 120 g)
- 200 g cream cheese
- 100 g double cream
- 2 medium eggs
- 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 100 g prawns, raw, peeled, deveined
- olive oil, for frying
Peppered Crème Fraîche
- 120 g sour cream
- 200 g crème fraîche
- 1 Tbsp pickled green peppercorns, rinsed
- ¼ tsp fine sea salt
- 1 tsp lemon juice
- 1 pinch ground black pepper
- Nutrição
- por 1 slice
- Energia
- 1307 kJ / 312 kcal
- Proteína
- 14.4 g
- Hidratos de carbono
- 1.7 g
- Gordura
- 27.5 g
Receitas alternativas
Lentil and Pancetta Stew
1h
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30 min
Salmon Scotch Eggs with Honey Mustard Dipping Sauce
1h
Roasted Red Pepper Shots
30 min
Trout with hollandaise sauce
50min
Beetroot and Herring Open Sandwich (Smørrebrød)
50min
Rabbit in a Citrus Marinade with Black Olives and Thyme - Coniglio marinato agli agrumi con olive e timo
1h 30min
Pistachio Cheesecakes with Fresh Mango
2h 30min
Prawn Gratin with Pink Peppercorns
30 min
Aubergine Caviar (Moutabel)
55min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2 Std. 10 Min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50min