
Versões compatíveis
Salmon Terrine with Peppered Crème Fraîche
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Salmon Terrine
- 25 g fresh dill thick end of stalks removed
- 500 g fresh salmon fillets skinless, cut in pieces (5-6 cm)
- 2 smoked trout fillets, halved (approx. 120 g)
- 200 g cream cheese
- 100 g double cream
- 2 medium eggs
- 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 100 g prawns, raw, peeled, deveined
- olive oil for frying
Peppered Crème Fraîche
- 120 g sour cream
- 200 g crème fraîche
- 1 Tbsp pickled green peppercorns rinsed
- ¼ tsp fine sea salt
- 1 tsp lemon juice
- 1 pinch ground black pepper
- Nutrição
- por 1 slice
- Energia
- 312 kcal / 1307 kJ
- Proteína
- 14.4 g
- Gordura
- 27.5 g
- Hidratos de carbono
- 1.7 g
Receitas alternativas
Quick Cheese Soufflés
45 min
Mini Crab Cakes with Coriander Paste
1 godz.
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1 godz. 10 min
Trout with hollandaise sauce
50 min
Salmon Soufflé
1 godz.
Carrot and Roasted Red Pepper Purée
25 min
Stuffed Pork Fillet with Celery and Potato Purée
55 min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35 min
Tuna Tapenade on Cucumber
10 min
Semifreddo with Marsala and Amaretti
6 godz. 45 min
Cod with Pistachio and Couscous
30 min
Sofrito Toasts with Serrano Ham
40 min