Dispositivos e acessórios
Vegan bean burger
Preparação 20min
Total 1h 20min
4 pieces
Ingredientes
-
fresh flat-leaf parsley leaves only6 sprigs
-
garlic cloves2
-
onions cut into halves120 g
-
oat flakes50 g
-
canned kidney beans drained (weight after draining)265 g
-
½ - 1 tsp red chilli saucesambal oelek½ - 1 tsp
-
mustard2 tsp
-
fine salt½ tsp
-
freshly ground black pepper¼ tsp
-
oil for frying
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
9 g
Energia
755 kJ /
180 kcal
Gordura
5 g
Fibra
8.1 g
Hidratos de carbono
20 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Burger time
10 Receitas
Suíça
Suíça
Também pode gostar...
Lupini cheese
3h 20min
Vegan Caesar dressing
5min
Paella with kidney beans
55min
Seitan Chilli
25min
Carrot and Peanut Bake
55min
Chilli con tempeh
20min
Vegan Parmesan
15min
Eggplant with burghul
55min
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2h 15min
Reuben's Stew
5min
Black Bean Dip
5min
Cauliflower buffalo bites
35min