Dispositivos e acessórios
Mushroom Taco Filling
Preparação 10min
Total 35min
6 portion
Ingredientes
-
white onion cut into pieces115 g
-
garlic clove2
-
oregano, dried1 tsp
-
cumin, ground½ tsp
-
paprika½ tsp
-
vegetable oil15 g
-
white button mushroom, fresh sliced285 g
-
portobello mushroom, fresh gills removed, cut into pieces (5 cm/2 in.)285 g
-
serrano chilli or jalapeno, stem removed, deseeded, thinly sliced (see Tip)1
-
vegetable broth115 g
-
tomato sauce (Spanish)60 g
-
salt1 tablespoon
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
534.3 mg
Proteína
6.2 g
Energia
730.7 kJ /
174.6 kcal
Gordura
4.6 g
Fibra
5.7 g
Gordura saturada
0.8 g
Hidratos de carbono
31.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Taco Bar Staples
13 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Aubergine and Lentil Salad
40min
Mushroom Taco Filling
35min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30min
Eggplant and Lentil Salad
40min
Vegan Bolognese
50min
Whole roast broccoli with romesco sauce
45min
Low Carb Stuffed Acorn Squash
1h 20min
15-minute noodles
15min
Spinach with Chickpeas (Espinacas con Garbanzos)
30min
Ancho chilli bean bowl
1h
Honey soy tofu with steamed rice
40min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40min