Dispositivos e acessórios
Vegan Eggplant Massaman Curry
Preparação 15min
Total 50min
4 portions
Ingredientes
-
yellow onions quartered4 oz
-
raw unsalted peanuts1 oz
-
long red chili deseeded, cut into pieces1
-
olive oil plus 2 tbsp extra to drizzle1 oz
-
freshly squeezed lemon juice1 ½ oz
-
water16 oz
-
eggplant cubed (½ in.)17 ½ oz
-
salt divided1 ½ tsp
-
vegetable stock paste1 tsp
-
corn starch1 oz
-
Thai massaman curry paste1 oz
-
coconut milk5 oz
-
agave syrup½ oz
-
canned garbanzo beans drained9 oz
-
frozen green bean3 ½ oz
-
fresh button mushrooms sliced3 ½ oz
-
cilantro to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1138.7 mg
Proteína
11.5 g
Energia
1807.6 kJ /
432 kcal
Gordura
24.9 g
Fibra
11.1 g
Gordura saturada
7.6 g
Hidratos de carbono
41.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Lemon Raspberry Trifle
1h 5min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
Nenhuma avaliação
Wild Mushroom Ragu with Spiralized Zucchini Pasta
Nenhuma avaliação
Coconut Lime Cashew Jasmine Rice
35min
Sweet Corn Risotto with Grilled Zucchini
30min
Heirloom Tomato and Zucchini Lasagna (Matthew Kenney)
4h 20min
Sizzling Jalapeño Cocktail
3h 5min
Chard in Parmesan Broth with Tortellini
45min
Shoofly Cake
1h 45min
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
1h 10min
Quick Refried Beans
20min
Bloody Mary and Spiced Citrus Dust
15min