Dispositivos e acessórios
Rye Kaiser rolls
Preparação 15min
Total 26h 30min
8 pieces
Ingredientes
Poolish
-
water100 g
-
dried instant yeast1 pinch
-
baker's flour70 g
-
rye flour30 g
Dough
-
water200 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
baker's flour plus extra to dust300 g
-
rye flour100 g
-
unsalted butter20 g
-
sea salt2 tsp
-
barley malt powder (see Tip)3 tsp
-
molasses2 tsp
-
extra virgin olive oil to grease
-
milk to brush
-
caraway seeds to sprinkle (optional)
Dificuldade
avançadas
Nutrição por 1 piece
Sódio
476.2 mg
Proteína
7.8 g
Energia
1053.8 kJ /
251.9 kcal
Gordura
3.2 g
Fibra
3.3 g
Gordura saturada
1.5 g
Hidratos de carbono
47.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Kaiser rolls
5 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Basmati rice in Varoma bundt tin
35min
Baked Salmon Sushi Cups
30min
Greek pita breads
1h 15min
Poached Eggs
15min
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1h 40min
Vegan Roasted Pepper and Cashew Toasts
30min
Carrot Walnut Bundt Cake
1h 20min
Focaccia
3h
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
50min
Wholewheat Spaghetti with Avocado Sauce and Vegan 'Parmesan'
25min
Portuguese Bread (Pão de água)
2h 45min
Sub rolls
2h