Dispositivos e acessórios
Rye Kaiser rolls
Preparação 15min
Total 26h 30min
8 pieces
Ingredientes
Poolish
-
water100 g
-
dried instant yeast1 pinch
-
baker's flour70 g
-
rye flour30 g
Dough
-
water200 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
baker's flour plus extra to dust300 g
-
rye flour100 g
-
unsalted butter20 g
-
sea salt2 tsp
-
barley malt powder (see Tip)3 tsp
-
molasses2 tsp
-
extra virgin olive oil to grease
-
milk to brush
-
caraway seeds to sprinkle (optional)
Dificuldade
avançadas
Nutrição por 1 piece
Sódio
476.2 mg
Proteína
7.8 g
Energia
1053.8 kJ /
251.9 kcal
Gordura
3.2 g
Fibra
3.3 g
Gordura saturada
1.5 g
Hidratos de carbono
47.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Kaiser rolls
5 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Lemonade
5min
Mojito
5min
Spiralized Carrot and Apple Salad with Feta Cheese and Nuts
15min
Spiralized spicy pickled carrots
Nenhuma avaliação
Mini Burger Sliders
1h 50min
Watermelon Lemonade
5min
Pear and blue cheese salad with hazelnuts (Thermomix® Cutter, using modes)
Nenhuma avaliação
Focaccia
3h
Greens and Ham Egg White Omelet (Diabetes)
Nenhuma avaliação
Curried Date Dip
5min
Romany creams
1h 15min