Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 200 g jasmine rice
- 240 g boiling water, plus extra to soak
- 80 - 100 g Thai red curry paste
- 400 g coconut milk
- 220 g canned bamboo shoots, cut into slices
- 3 makrut lime leaves
- ¼ tsp sea salt
- 600 g skinless chicken thigh fillets, cut into thirds
- 30 g palm sugar or light brown sugar
- 2 tbsp fish sauce
- 100 g frozen green peas
- 100 - 200 g broccoli, cut into florets
- 20 fresh Thai basil, leaves only, to garnish
- fresh long red chilli, cut into thin slices, to garnish
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2814.8 kJ / 672.8 kcal
- Proteína
- 32.8 g
- Hidratos de carbono
- 65.2 g
- Gordura
- 28.1 g
- Gordura saturada
- 17.6 g
- Fibra
- 4.8 g
- Sódio
- 1270.1 mg
Receitas alternativas
Beef Rendang
1 Std. 35 Min
Creamy beef curry
1 Std. 15 Min
Leek, chilli and chorizo sauce
40 Min
Beef and cashew nut yellow curry
25 Min
Katsu chicken with cauliflower rice and pickled salad
55 Min
Chicken, spinach and leek risotto
30 Min
Spiced roast cauliflower and whipped feta (Diabetes)
55 Min
Chicken laksa
30 Min
Shredded chicken satay pad Thai (Noni Jenkins)
40 Min
Creamy chicken curry and rice
45 Min
Low carb gluten free lamb lasagne
1 Std. 40 Min
Chilli and cheese nachos
35 Min