Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Eggs
- 6 eggs, chilled
- water, to fill (to the 1L fill level)
Scotch Eggs
- 50 g eschalot, cut into halves
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 600 g beef, sinew free, cut into pieces (3 cm) and partially frozen
- 2 eggs
- 15 g English mustard
- 70 g dried breadcrumbs
- 1 ½ tsp sea salt
- ½ tsp ground white pepper
- plain flour, to dust
- 1500 g vegetable oil
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 10400.7 kJ / 2485.8 kcal
- Proteína
- 31.6 g
- Hidratos de carbono
- 10.7 g
- Gordura
- 261.6 g
- Gordura saturada
- 20.4 g
- Fibra
- 1 g
- Sódio
- 754.4 mg
Receitas alternativas
Beef cheek Bourguignon
5 godz. 25 min
Onion Pie
2 Std.
Ham and Leek Pies
1h 50 min
Family chicken galette
1 godz. 55 min
Beef and beer pie
1 Std. 40 Min
Beef and Beer Pie
1 Std. 40 Min
Ruvani Govender's Gourmet beef and potato curry pie
3h 5min
Cornish pasties
2 Std.
Meatloaf with onion gravy
1 Std. 30 Min
Pork pies
2h 20 min
Roast beef with Yorkshires and gravy
3 Std. 15 Min
Meatballs in a sticky plum sauce (TM6)
1h 25 min