Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Eggs
- 6 eggs, chilled
- water, to fill (to the 1L fill level)
Scotch Eggs
- 50 g eschalot, cut into halves
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 600 g beef, sinew free, cut into pieces (3 cm) and partially frozen
- 2 eggs
- 15 g English mustard
- 70 g dried breadcrumbs
- 1 ½ tsp sea salt
- ½ tsp ground white pepper
- plain flour, to dust
- 1500 g vegetable oil
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 10400.7 kJ / 2485.8 kcal
- Proteína
- 31.6 g
- Hidratos de carbono
- 10.7 g
- Gordura
- 261.6 g
- Gordura saturada
- 20.4 g
- Fibra
- 1 g
- Sódio
- 754.4 mg
Receitas alternativas
Christmas mince pies
1h 40min
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30 min
Sausage sizzle with beer braised onions
1h 15min
Sweet and sour pork
40 min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 min
Rustic beef tarts
1h
Neroli Pichy's Pork belly with pickled apple and walnut salad
2h
Butterscotch Delight
20 min
NZ mustard sauce
15 Min
Guinness beef pies
2h 15min
Classic christmas fruit mince
1 godz. 10 min
Tiger rolls
2h 50min