Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 100 g leek, trimmed and cut into pieces
- 1 ½ tbsp extra virgin olive oil
- 250 g liquid vegetable stock (see Tips)
- 1 tbsp lemon juice
- 600 g red potatoes, peeled and cut into pieces (1-2 cm)
- 600 g skinless, firm white fish fillets, cut into pieces (2-3 cm)
- 1 sweet corn cob, kernels removed
- 5 sprigs fresh parsley, leaves only, roughly chopped
- 80 g milk of choice, plus 1 tablespoon extra
- 1 tbsp arrowroot flour (see Tips)
- 30 g butter
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1671.6 kJ / 398 kcal
- Proteína
- 31.1 g
- Hidratos de carbono
- 26.6 g
- Gordura
- 17 g
- Fibra
- 6.4 g
Receitas alternativas
Bangers and mixed mash with caramelised onions
45min
Cottage pie with purple mash (Toddlers and beyond)
1 godz. 15 min
Chicken, leek and corn pie
1 godz. 15 min
Salmon and fennel risotto
30min
Flaky salmon pie with herb dressing
40min
Parsnip and bean mash
25min
Fish pie with cauliflower mash
1 godz. 15 min
Steamed fish with green mash
50min
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35min
Fish pie with mashed potato topping
2 godz.
Coconut turmeric fish curry
40min
Coconut fish curry
1 godz. 10 min