
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Slow-cooked Beef Short Rib
- 50 g carrot peeled, cut in pieces (3 cm)
- 20 g shallot halved
- 35 g leek white part only
- 35 g sunflower oil
- 250 g beef meat pieces, sinew free
- 400 g beef short ribs (2 x 200 g pieces)
- 1200 g water
- 1 tsp cornflour mixed with 1 tsp water (opcional)
Beetroot Purée
- 150 g raw beetroot peeled, cut in pieces (3 cm)
- 20 g red wine
- 80 g beetroot juice
- 10 g apple cider vinegar
- 10 g caster sugar
Cippolini Onions
- 1000 g water
- 50 g unsalted butter diced
- 10 g salt
-
3
cippolini onions (approx. 70 g each), peeled
ou spring onions large, white bulb only
Serving
- 1 tsp sunflower oil
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1245.7 kcal / 5212 kJ
- Proteína
- 53.6 g
- Gordura
- 102.5 g
- Hidratos de carbono
- 25.8 g
- Fibra
- 4.1 g
- Gordura saturada
- 46.8 g
- Sódio
- 2262.6 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Gorgonzola Tart with Pear and Walnuts (TM6)
35min
Duck Breast with Parsnip Purée and Red Wine Reduction
50min
Fish Pie with Salsa Verde-laced Béchamel
1h 40min
Slow-cooked Oxtail with Parmesan Polenta
8h 40min
Mixed Seafood Risotto
40min
Broccoli and Potatoes with Blue Cheese Sauce
35min
Spiced Roast Beef with Sun-dried Tomato Potato Purée and Red Wine Sauce
14h 30min
Stuffed Peppers with Tomato Sauce
1h 45min
Rabbit Stew with Sweet Potato Purée
1h
Spätzle with Mushroom Cream
30min
Traditional Austrian Beef Goulash
4h
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30min