Dispositivos e acessórios
Slow-cooked Short Rib with Beetroot Purée
Preparação 25min
Total 10h 30min
2 portions
Ingredientes
Slow-cooked Beef Short Rib
-
carrot peeled, cut in pieces (3 cm)50 g
-
shallot halved20 g
-
leek white part only35 g
-
sunflower oil35 g
-
beef meat pieces, sinew free250 g
-
beef short ribs (2 x 200 g pieces)400 g
-
water1200 g
-
cornflour (opcional) mixed with 1 tsp water1 tsp
Beetroot Purée
-
raw beetroot peeled, cut in pieces (3 cm)150 g
-
red wine20 g
-
beetroot juice80 g
-
apple cider vinegar10 g
-
caster sugar10 g
Cippolini Onions
-
water1000 g
-
unsalted butter diced50 g
-
salt10 g
-
spring onions, large, white bulb onlycippolini onions (approx. 70 g each), peeled3
Serving
-
sunflower oil1 tsp
Dificuldade
avançadas
Nutrição por 1 portion
Sódio
2262.6 mg
Proteína
53.6 g
Energia
5212 kJ /
1245.7 kcal
Gordura
102.5 g
Fibra
4.1 g
Gordura saturada
46.8 g
Hidratos de carbono
25.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Simon Rogan
9 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Pork Wellington with Green Pea Duxelles and Champagne Sauce
1h 15min
Tomato Short Ribs Stew
Nenhuma avaliação
Chicken Stew in Tomato and Onion Sauce
1h 35min
Savoy Cabbage Roulades with Leek and Ham Rice
Nenhuma avaliação
Geode Cake
4h
Taco Seasoning
5min
Steamed Egg Cups
20min
Neapolitan Pizza
9h
Creamy Turkey Stew (TM6)
Nenhuma avaliação
Beef cheek Bourguignon
5h 25min
Mustard balsamic vinegar dressing
10min
Coconut Rice with Asian-inspired Pork and Eggs
40min